'Ajax denkt aan Hjulmand, PSV beschouwt Bosz als een van de sterke kandidaten'

'Ajax denkt aan Hjulmand, PSV beschouwt Bosz als een van de sterke kandidaten'

30 mei - 22:28 Laatste update: 22:57
246

Zowel Kasper Hjulmand als Kjetil Knutsen is in beeld om de nieuwe hoofdtrainer van Ajax te worden. Dat meldt De Telegraaf. Peter Bosz lijkt op zijn beurt een van de 'sterke kandidaten' om de nieuwe trainer van PSV te worden. 

"Heitinga is natuurlijk gewoon een dead man walking. Het gesprek heeft volgens mij vandaag plaatsgevonden", aldus Valentijn Driessen dinsdagavond bij Vandaag Inside, nadat Telegraaf-collega Mike Verwij eerder al in de Kick-Off voetbalpodcast liet weten dat Heitinga naar alle waarschijnlijkheid vertrekt als trainer van Ajax.

In de zoektocht naar een nieuwe trainer zou Mislintat zich volgens Driessen gericht hebben op de Scandinavische markt. "Kasper Hjulmand, de bondscoach van Denemarken, is één van de kandidaten, én Kjetil Knutsen, de trainer van Bodø/Glimt." Beide coaches liggen bij hun land/club nog vast tot medio 2024.

Peter Bosz
Waar Peter Bosz begin deze maand nog werd gelinkt aan een terugkeer naar Ajax, lijkt hij momenteel het meest nadrukkelijk in beeld bij PSV. "Ik heb begrepen dat er vandaag weer intensief contact is tussen Bosz en PSV", vertelt presentator Wilfred Genee. "Als Ajax inderdaad op de Scandinavische toer gaat, zou Peter Bosz de handen vrij hebben om bij PSV aan de slag te gaan. Bosz wordt gezien als een van de sterke kandidaten om de vacante trainerspost in Eindhoven in te vullen", bevestigt De Telegraaf later in een publicatie.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!