LIVE-discussie: Almere mist twee aanvallers in eerste play-off-finale tegen Emmen

LIVE-discussie: Almere mist twee aanvallers in eerste play-off-finale tegen Emmen

6 juni - 19:15
52

Almere City en FC Emmen spelen vanavond de eerste van hun twee ontmoetingen in de finale van de nacompetitie. De thuisploeg doet dat zonder Anthony Limbombe en Jeredy Hilterman. Zij beginnen op de bank in de cruciale wedstrijd.

De ploeg van trainer Alex Pastoor lijkt verdedigend te starten aan de eerste wedstrijd tegen Emmen. Rajiv van La Parra kan wel voor een hoop dreiging zorgen voorin, maar Almere City lijkt met een valse spits te beginnen. Limbombe en Hilterman beginnen dus als wisselspeler. Thomas Poll en Jochem Ritmeester van de Kamp starten daarom wel in de basiself van Pastoor.

Bij FC Emmen ontbreekt Oussama Darfalou in de basiself. Verder beginnen de geijkte namen in de basiself van trainer Dick Lukkien. Zo ook Ole Romeny, de topscorer van FC Emmen was uitblinker in het Eredivisie-seizoen van zijn club. Hij staat in de belangstelling van een aantal club uit de Eredivisie en gaat deze zomer waarschijnlijk een transfer maken.

Volledige opstellingen:

Almere City: Bakker; Jacobs, Van Bruggen, Barbet, Poll; Ritmeester van de Kamp, Peña, Smeets; Pascu, Duijvestijn, Van La Parra.
FC Emmen: Van der Hart; Te Wierik, Araujo, Veldmate, Burnet; El Messaoudi, Diemers, Vlak; Romeny, Zivkovic, Antonisse.