De Rotterdamse Europese droom: Spartaans gevecht verwacht in de Grolsch Veste

De Rotterdamse Europese droom: Spartaans gevecht verwacht in de Grolsch Veste

11-06-2023 12:00 Laatste update: 14:00

ADVERTORIAL – Zondag vechten FC Twente en Sparta Rotterdam uit wie er met het laatste Europese ticket aan de haal gaat. De Rotterdammers zagen de kans op hun Europese droom afgelopen donderdag in de slotseconden kleiner worden, maar als er dit seizoen één ding duidelijk is geworden is het dat ze kunnen verrassen. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL!

Donderdagavond werd de eerste van de twee wedstrijden tussen Sparta en Twente op het Kasteel gespeeld. Nadat Vaclav Cerny een klassieke aanvallersovertreding op Koki Saito maakte in de eigen zestien meter kwam Sparta nog op voorsprong door Vito van Crooij, maar in de slotfase ging het toch fout. De gemaskerde Zerrouki torende boven alles en iedereen uit en verschalkte de weifelend uitkomende Nick Olij.

Het gelijke spel betekent dat de uitganspositie van Sparta iets minder florissant is dan dat die met een kleine overwinning zou zijn, maar dat maakt de Europese droom zeker niet kleiner. Aanvoerder Bart Vriends gaf na afloop al aan dat trainer Maurice Steijn erop hamert dat zijn elftal de absolute kroon op het succesvolle seizoen willen zetten. Tel daar bij op dat Sparta erom bekend staat dat het over lijken kan gaan en een potentieel spektakelstuk is een feit.

Dat moet dan wel gebeuren in de Grolsch Veste tegen Twente, een stadion dat dit seizoen voor uitploegen haast een onneembare vesting is gebleken. Met het fanatieke publiek weten de Tukkers menig ploeg dan ook vast te zetten op hun eigen helft, zo ook SC Heerenveen. Toen schoot Twente liefst acht keer op doel en won het met afgetekende cijfers (4-0). Sparta weet in ieder geval hoe je niet moet verliezen in Enschede: eerder dit seizoen eindigde de veelbesproken editie in een 3-3 gelijkspel.

JACKS.NL speelt in op de Europese droom van Sparta. Voor een overwinning of gelijkspel van de Spartanen staat een odd van 2.80. Naar verwachting is het wel Twente dat het spel zal maken en veel in de aanval zal gaan. Wanneer Twente acht keer op doel schiet staat daar een odd van 2.23 voor en er is een odd van 3.00 beschikbaar voor negen schoten op doel van Twente.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.