'FC Utrecht winkelt bij Watford en haalt derde zomerversterking in huis'

'FC Utrecht winkelt bij Watford en haalt derde zomerversterking in huis'

10-06-2023 19:52
34

FC Utrecht heeft opnieuw succes geboekt op de transfermarkt. De zeventienjarige Adrian Blake heeft zijn handtekening in de Domstad gezet, meldt De Telegraaf, nadat VoetbalPrimeur in #DoneDeal al melding maakte van de aanstaande transfer.

Blake komt transfervrij over van Watford en heeft zaterdag voor vier jaar getekend bij Utrecht, klinkt het. De aanvaller kon bij Watford een nieuwe verbintenis aangaan of elders in Engeland aan de slag gaan, maar kiest voor een buitenlands avontuur. Naar verluidt voelt Blake dat hij in de Eredivisie sneller kan doorbreken dan in zijn vaderland.

Wedden

Meer odds

Noni Madueke en Jarrad Branthwaite maakten in het verleden eenzelfde stap. Datzelfde geldt voor Jadon Sancho en Jude Bellingham, die bij Borussia Dortmund gingen spelen. 'Dat is het traject dat ook Blake en zijn begeleiders voor ogen hebben', schrijft de ochtendkrant.

Utrecht is zeer actief op de transfermarkt. Blake is na Souffian El Karouani en Mats Seuntjens de derde zomeraanwinst, terwijl Marouan Azarkan spoedig gepresenteerd gaat worden. VoetbalPrimeur weet dat Ole Romeny en Mattijs Branderhorst ook hard op weg zijn naar Utrecht.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!