'Zaakwaarnemer laat naam Ajax vallen om goed onderhandelingen met PSV in te gaan'

'Zaakwaarnemer laat naam Ajax vallen om goed onderhandelingen met PSV in te gaan'

19-06-2023 16:29
84

De interesse van Ajax in PSV-verdediger Shurandy Sambo wordt in twijfel getrokken. De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij denkt niet dat de Amsterdammers serieus in de markt zijn voor de 21-jarige rechtsback.

Sambo maakte dit seizoen een sterke indruk op huurbasis bij Sparta, waar hij samenwerkte met de nieuwe Ajax-trainer Maurice Steijn. Het Eindhovens Dagblad meldde dat de Amsterdammers nu hopen te profiteren van het feit dat hij nog maar één jaar vastligt bij PSV.

"Ik denk dat de zaakwaarnemer van Sambo de naam van Ajax heeft laten vallen, om zo goed mogelijk de onderhandelingen met PSV in te kunnen gaan", reageert Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Van wat ik heb begrepen, is er op dit moment geen interesse van Ajax in Sambo."

Door zijn sterke prestaties bij Sparta mag Sambo zich komend seizoen bewijzen aan PSV-trainer Peter Bosz. In Eindhoven heeft hij concurrentie van Jordan Teze en Phillipp Mwene. Eerst speelt hij nog wel het EK O21 met Jong Oranje.

De Telegraaf meldde dat Ajax wel de Deense rechtsback Anton Gaaei op de korrel heeft. Voor Jorge Sánchez is geen toekomst in de Johan Cruijff Arena.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!