'PSV in zijn maag met contractsituatie: veel clubs informeren naar toptalent'

'PSV in zijn maag met contractsituatie: veel clubs informeren naar toptalent'

26-06-2023 09:22
49

Isaac Babadi mag tijdens de voorbereiding hoogstwaarschijnlijk aansluiten bij de selectie van PSV, maar het is de vraag hoelang hij nog in Eindhoven speelt. Na Brentford en Eintracht Frankfurt zet nu ook Stade Rennes zijn zinnen op de aanvaller.

Babadi staat te boek als één van de grootste talenten van PSV, maar hij ligt nog maar één jaar vast. Daardoor blijft de interesse toenemen. Volgens het Eindhovens Dagblad wil zowel Brentford als Stade Rennes zo'n één miljoen euro voor de vleugelspeler betalen. Ook veel andere teams informeerden al naar hem.

PSV hoopt Babadi te behouden, maar is er nog niet in geslaagd om overeenstemming te bereiken over een nieuw contract. De speler zou graag in Eindhoven blijven, alleen wil hij contractuele duidelijkheid en structureel naar het eerste elftal. De club is overtuigd van zijn talent, maar ziet ook nog verbeterpunten en vindt dat hij nog veel kan leren bij de beloften in de Keuken Kampioen Divisie. Vorig seizoen scoorde hij vijf keer en gaf hij vier assists in dertig duels.

Het ED meldde al dat Babadi in de voorbereiding mag aansluiten bij de selectie van Peter Bosz. Ook Jason van Duiven, Mohamed Nassoh en mogelijk Emmanuel van de Blaak krijgen de kans om zich te laten zien.