Inter-directeur bevestigt interesse van Man United: 'We wachten op officieel bod'

Inter-directeur bevestigt interesse van Man United: 'We wachten op officieel bod'

01-07-2023 07:34
13

Manchester United heeft officieel zijn interesse in Andre Onana kenbaar gemaakt bij Internazionale. Dat bevestigt directeur Beppe Marotta van I Nerazzurri. Ook gaat hij in op de toekomst van Romelu Lukaku.

Onana staat op het verlanglijstje van Erik ten Hag bij United. De Kameroener is, naar verluidt samen met Justin Bijlow, in beeld om David de Gea te vervangen. De Spaanse sluitpost loopt uit zijn contract. "Manchester United heeft aan ons bevestigd dat ze geïnteresseerd zijn in Andre. We wachten op een officieel voorstel in de komende dagen. Dan zullen we zien hoe we daarop reageren", stelt Marotta in gesprek met Sky Italia.

Wedden

Meer odds

De Inter-directeur erkent dat hij Lukaku hoopt te behouden. De dertigjarige Belgische spits werd dit seizoen gehuurd van Chelsea, waar hij weinig toekomst lijkt te hebben. "Maar we moeten niet vergeten dat de huurdeal van vorig jaar tot stand kwam door de vorige eigenaren van Chelsea. De nieuwe clubleiding moet een beslissing nemen over Lukaku en de vraag beantwoorden of hij in hun plannen voorkomt. Is dat niet het geval, dan zal hun strategie ook veranderen."

Chelsea betaalde twee jaar geleden liefst 115 miljoen euro voor Lukaku. Marotta weet zeker dat de Rode Duivel nu een stuk goedkoper is. "Het lijkt me duidelijk dat ze hem in het geval van verkoop niet voor een heel hoog bedrag op de markt zullen brengen. Volgens mij is er een bod uit Saudi-Arabië binnengekomen van vijftig miljoen euro. Dat is nog een groot verschil met het bedrag dat wij toentertijd kregen."

Marotta meldt ook dat Inter interesse heeft in Davide Frattesi. De Italiaans international van Sassuolo is in beeld als vervanger van Marcelo Brozovic. De Milanezen grijpen naast Cesar Azpilicueta, die de voorkeur geeft aan een overstap naar Atlético Madrid.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!