VI: Bijlow zet zinnen op transfer naar United, Feyenoord houdt poot stijf

VI: Bijlow zet zinnen op transfer naar United, Feyenoord houdt poot stijf

01-07-2023 21:59 Laatste update: 22:04
413

Justin Bijlow wil dolgraag naar Manchester United, meldt Voetbal International. Feyenoord houdt zijn poot stijf: de Oranje-doelman is niet te koop.

Naast United zijn er ook 'nog een aantal andere clubs uit de Premier League en La Liga' geïnteresseerd in Bijlow, klinkt het. Alle belangstellende partijen krijgen hetzelfde van Feyenoord te horen: de 25-jarige keeper is niet te koop. Verwacht wordt dat United ondanks de 'nee' van de Rotterdammers alsnog een serieuze poging gaat wagen om het doorlopende contract van Bijlow af te kopen.

Feyenoord heeft naar verluidt plannen om het contract van Bijlow, dat doorlopt tot medio 2025, open te breken, te verlengen en te verbeteren. Volgens VI lopen de gesprekken al tussen de Stadionclub, Bijlow en Ali Dursun, de belangenbehartiger van de goalie. 

Bijlow zou zelf 'dolgraag' willen overstappen naar United, waar Internazionale-doelman André Onana ook in beeld is. David de Gea, de afgelopen jaren de onbetwiste nummer één op Old Trafford, is uit zijn contract gelopen, maar blijft mogelijk toch aan The Mancunians verbonden. 'Niettemin zal hij zich, zo stellen ingewijden, professioneel blijven opstellen mocht Feyenoord voet bij stuk houden', schrijft het medium.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!