'Van de Ven bereikt persoonlijk akkoord en is dicht bij Premier League-transfer'

'Van de Ven bereikt persoonlijk akkoord en is dicht bij Premier League-transfer'

03-07-2023 18:44 Laatste update: 18:59
30

Micky van de Ven is persoonlijk rond met Tottenham Hotspur. Als Spurs eruit komt met VfL Wolfsburg, gaat de 22-jarige verdediger een contract tot medio 2028 tekenen in het Tottenham Hotspur Stadium.

Volgens De Telegraaf gaat Van de Ven bij de nummer acht van het voorbije Premier League-seizoen 'een veelvoud' verdienen van zijn salaris bij Wolfsburg. De verdediger, die in juni met Jong Oranje actief was op het EK O21, had de clubs voor het kiezen. Spurs-voorzitter Daniel Levy was het meest doortastend, klinkt het.

Spurs en Wolfsburg zijn nog met elkaar in onderhandeling over de transfersom. Van de Ven ligt nog tot de zomer van 2027 vast in Duitsland, waardoor Die Wölfe hoog in de boom zitten. Naar verluidt verlangt Wolfsburg veertig miljoen euro. De verwachting is dat beide clubs voor ongeveer 35 miljoen euro tot een overeenstemming komen.

FC Volendam gaat cashen als de transfer van Van de Ven daadwerkelijk rond komt. Bij de verkoop aan Wolfsburg in 2021 heeft de club een doorverkooppercentage van vijftien procent bedongen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!