'Kane ontmoette Tuchel in Londen om te praten over CL-winst met Bayern'

'Kane ontmoette Tuchel in Londen om te praten over CL-winst met Bayern'

05-07-2023 13:36 Laatste update: 13:37
16

Bayern München-trainer Thomas Tuchel is in Londen geweest om met Harry Kane te praten over een eventuele transfer naar Zuid-Duitsland. De spits van Tottenham Hotspur zou tijdens het gesprek hebben aangegeven graag de Champions League te willen winnen.

Dat meldt BILD woensdagochtend. Het Duitse medium schrijft dat Kane heeft uitgesproken dat hij graag prijzen wil winnen en dan het liefst de Cup met de Grote Oren. De 29-jarige Engelsman heeft in zijn carrière slechts één prijs gewonnen, namelijk de Audi Cup in 2019. Ironisch genoeg was dat juist tegen Bayern in de Allianz Arena.

Tottenham wees eerder al een bod van zo'n zeventig miljoen euro af. De kans is groot dat er binnenkort een tweede bod zal worden uitgebracht. Het huidige contract van Kane loopt af in 2024 en hij zou ervoor kunnen kiezen om deze niet te verlengen, zodat hij volgend jaar transfervrij kan vertrekken naar Bayern. Der Rekordmeister zou volgens het medium ook over deze situatie hebben nagedacht, echter zouden ze hem er het liefst komend seizoen al bij willen hebben.