Zelfverzekerde Güler piekert niet over verhuur: 'Ik ga hier genoeg spelen'

Zelfverzekerde Güler piekert niet over verhuur: 'Ik ga hier genoeg spelen'

07-07-2023 15:29
38

Arda Güler is niet naar Real Madrid gekomen om rustig gebracht te worden. Dat maakt het Turkse talent vrij duidelijk op zijn eerste persconferentie in Spanje. Güler gaat volgend seizoen voor genoeg speeltijd en een verhuur is dan ook geen optie.

"Ik heb te horen gekregen dat ik hier veel ga spelen", vertelt Güler over zijn perspectief in de Spaanse hoofdstad. "Hier op huurbasis vertrekken is niet mijn plan. Ik ga hier voor speeltijd en ik weet zeker dat dat ook kan. Ik ben er klaar voor om mijn plekje in het team te veroveren en de concurrentiestrijd aan te gaan. Ik ga genoeg kansen krijgen en ik die ga ik honderd procent pakken."

Voor Güler hadden andere geïnteresseerde clubs in ieder geval geen kans meer toen Real zich meldde. "Er waren genoeg clubs die interesse toonden en we zijn ook zeker met wat partijen in gesprek geweest. Toen Real Madrid kwam en ze boden mij de kans op speeltijd, toen verloren alle andere aanbiedingen hun waarde. Dit is de beste club in de wereld en er was niet veel meer nodig om mij te overtuigen." Onder andere FC Barcelona zou ook dicht bij de komst van Güler zijn geweest.