'Toenadering in Kane-oorlog: lucht geklaard na gesprek tussen kibbelende partijen'

'Toenadering in Kane-oorlog: lucht geklaard na gesprek tussen kibbelende partijen'

14-07-2023 10:36 Laatste update: 11:33
8

Het lijkt er toch op dat Bayern München en Tottenham Hotspur dichter tot elkaar komen in de kwestie rond Harry Kane. Dat meldt het Duitse BILD. Een afvaardiging van de Duitse clubleiding was donderdag in Londen om met Spurs-voorzitter Daniel Levy te praten.

De gesprekken tussen Bayern en Tottenham Hotspur verliepen verrassend positief. Een doorbraak in de onderhandelingen is er nog niet, maar beide partijen staan wel weer open voor elkaars ideeën. De intentie van Bayern München was om respect te tonen voor Levy, nadat er in een eerder stadium met wat modder naar elkaar werd gegooid. Kane werd intussen geïnformeerd over het bezoek van Bayern in Londen.

Kane gaf zelf al aan dat hij graag de overstap wil maken naar Duitsland. In het geheim zat hij ook al om tafel met coach Thomas Tuchel. De twee hadden een gesprek over onder meer het winnen van de Champions League. Daar was Tottenham Hotspur dan weer niet van gediend. Het kwade bloed tussen beide partijen begon daar, maar door het gesprek van donderdag lijkt de lucht voorlopig geklaard.