'Britse clubs zoeken naar andere wegen om Xavi Simons te halen'

'Britse clubs zoeken naar andere wegen om Xavi Simons te halen'

14-07-2023 21:20 Laatste update: 21:24
119

Het is nog altijd onduidelijk voor welke club Xavi Simons komend seizoen uit gaat komen. De aanvaller van PSV ligt nog een aantal jaren vast bij de Eindhovense club, maar een afscheid is een reëel scenario. 

PSV zou volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad alles hebben gedaan om het contract van Simons te verlengen, echter is er ondanks goede gesprekken nog geen jawoord gegeven. Ook Paris Saint-Germain trekt momenteel hard aan de aanvaller van de Eindhovense club.

Wedden

Meer odds

'De Britse clubs weten dat PSG een goedkope clausule heeft, dus gaan ook zoeken naar bijzondere wegen. Desnoods via PSG, iets wat contractueel is uitgesloten maar met geld is veel mogelijk', schrijft Elfrink op Twitter. 'Wordt vast snel vervolgd.'

De topclub uit Frankrijk kan Simons door de clausule voor slechts zes miljoen euro terughalen naar Parijs. Mocht Simons voor een andere club kiezen, moet er een aanzienlijk hoger bedrag worden neergeteld. Het vertrek van de aanvaller zou een aderlating zijn voor PSV en coach Peter Bosz.