Willems: 'Ik vind het jammer dat er een link wordt gelegd tussen mij en wapens'

Willems: 'Ik vind het jammer dat er een link wordt gelegd tussen mij en wapens'

20-07-2023 21:53
80

Jetro Willems heeft gereageerd op de gebeurtenis begin april toen er wapens in zijn woning in Barendrecht werden aangetroffen. De verdediger geeft aan dat hij de woning slechts verhuurde en er helemaal niet in woonde.

Dat hij in een ander huis verbleef, doet er volgens de speler van Heracles Almelo niet toe. "Er gebeurt genoeg in huizen die verhuurd worden, maar daar hoor je niets van", aldus Willems in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Omdat dit huis op naam van een bekende voetballer staat, is het anders. Maar ja, het is ook niet zo dat ik iedere dag ga kijken wat er in dat huis allemaal gebeurt. Ik vind het wel jammer dat er een link wordt gelegd tussen mij en wapens, ik maak er dan maar een grapje over."

Willems werd geboren op Curaçao en verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland. Het leven was niet makkelijk voor hem, zo geeft de verdediger aan. "Ik zag van dichtbij dat het leven ook een andere weg kan inslaan, een wereld waarin criminaliteit de boventoon voert. Een verkeerde beslissing of keuze kan desastreuze gevolgen hebben. Dankzij het voetbal bleef ik op het juiste pad."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!