Te Kloese wil geen deal sluiten met Rangers: 'Ongelofelijk belangrijk voor ons'

Te Kloese wil geen deal sluiten met Rangers: 'Ongelofelijk belangrijk voor ons'

21-07-2023 18:14
47

Dennis te Kloese wil Danilo, net als Santiago Gimenez, niet kwijtraken bij Feyenoord. Rangers FC legde al drie aanbiedingen voor de Braziliaan neer in Rotterdam, waarvan de laatste zes miljoen euro bedroeg.

Te Kloese nam vrijdag de tijd om bij te praten met de pers over alle transferontwikkelingen bij Feyenoord. De directeur vertelde dat Gimenez in principe in Rotterdam blijft, terwijl hij ook niet mee wil werken aan een transfer van Danilo. "Danilo is ongelooflijk belangrijk bij ons", laat Te Kloese optekenen door het Algemeen Dablad.

"Als speler, maar bijvoorbeeld ook in de ontwikkeling van Igor Paixão, die zonder de aanwezigheid van Danilo nooit zo ver zijn geweest als dat hij nu is", gaat Te Kloese verder. "Bovendien heeft hij nog een driejarig contract bij ons."

Michael Beale, de manager van Rangers, sprak eerder op vrijdag nog de hoop uit dat zijn ploeg zich kon versterken met Danilo. De aanvalsleider speelt tweede viool in De Kuip achter Gimenez, maar was vorig seizoen wel van waarde. Daarnaast moet Gimenez de eerste Champions League-duels van Feyenoord missen wegens een schorsing.