Reijnders erkent Spaanse belangstelling: 'Onmogelijk, keuze voor Milan stond vast'

Reijnders erkent Spaanse belangstelling: 'Onmogelijk, keuze voor Milan stond vast'

26-07-2023 08:08
29

Tijjani Reijnders beaamt dat niet alleen AC Milan voor hem in de markt was. De 24-jarige middenvelder kon AZ ook verruilen voor een toptransfer naar FC Barcelona.

Reijnders, die voor negentien miljoen euro exclusief bonussen naar de Serie A verhuisde, vertelt in gesprek met La Gazzetta dello Sport over de toenadering van Barcelona. "Xavi (Hernández, trainer van Barcelona, red) belde mij om te praten over een mogelijke overstap", zegt hij. "Dat was onmogelijk voor mij, aangezien mijn keuze voor AC Milan al vaststond."

Wedden

Meer odds

Met hoofdscout Geoffrey Moncada en trainer Stefano Piolo had Reijnders al gesprekken achter de rug. "Samen met mijn familie had ik al besloten dat ik voor Milan zou gaan spelen", aldus de middenvelder, die gehaald werd nadat Sandro Tonali voor een kleine zeventig miljoen euro naar Newcastle United was verkast. "Ik voel eerlijk gezegd geen druk. Ik wil mezelf zijn op en naast het veld."

Eerder deze week maakte Reijnders zijn officieuze debuut voor Milan, in een oefenduel met Real Madrid. Twintig minuten voor tijd kwam Reijnders binnen de lijnen in de wedstrijd die met 3-2 werd gewonnen door De Koninklijke.