'Mbappé legt exorbitant salaris naast zich neer en wijst Al Hilal de deur'

'Mbappé legt exorbitant salaris naast zich neer en wijst Al Hilal de deur'

26-07-2023 21:30 Laatste update: 27-07-2023 10:50
64

Kylian Mbappé heeft Al Hilal afgewezen. Dat meldt L'Équipe. Volgens het Franse medium was PSG bereid het bod van 300 miljoen euro te accepteren. De sterspeler zelf heeft echter geen oren naar een overstap naar Saudi-Arabië. 

Eerder deze week kwam naar buiten dat Al Hilal een recordbod van liefst 300 miljoen euro op Mbappé had uitgebracht. Het geschatte salaris van de 23-jarige aanvaller zou liggen op om en nabij de 700 miljoen euro. PSG gaf hem toestemming om te praten, maar Mbappé is stellig en wil de stap naar Saudi-Arabië niet maken. 

Al Hilal had speciaal een delegatie van de club naar Parijs gestuurd om Mbappé persoonlijk te overtuigen. Hij wilde echter het gesprek niet eens aangaan, zo is te lezen. Mbappé heeft bij PSG nog een contract tot volgende zomer. Om die reden staat de Franse landskampioen open voor een vertrek. Volgens Fabrizio Romano is PSG ervan overtuigd dat Mbappé persoonlijk al rond is met Real Madrid, de club waarmee de topspeler al jaren in verband wordt gebracht. 

Waar Al Hilal naast Mbappé lijkt te grijpen, versterkte het zich deze zomer al wel met Kalidou Koulibaly, Rúben Neves, Sergej Milinković-Savić en Malcom, die woensdag officieel werd gepresenteerd. Ook Marco Verratti lijkt binnenkort de overstap te maken, zo maakte Romano bekend.