Belgische media: Ajax heeft zes miljoen euro over voor Kortrijk-captain

Belgische media: Ajax heeft zes miljoen euro over voor Kortrijk-captain

01-08-2023 15:08 Laatste update: 15:14
265

Ajax blijft nieuwe spelers buiten de landsgrenzen zoeken. Abdelkahar Kadri, een Algerijnse middenvelder van KV Kortrijk, trekt de aandacht in Amsterdam.

Volgens Het Laatste Nieuws is Ajax bereid om zes miljoen euro neer te tellen voor de 23-jarige Kadri. Dat vindt Kortrijk bij lange na niet genoeg. De Belgische club lacht het bedrag zelfs weg, klinkt het. Bovendien zijn er naast Ajax nog veel meer clubs in de markt.

Kadri wordt in Kortrijk beschouwd als de beste speler van de ploeg. Niet voor niets draagt hij sinds kort ook de aanvoerdersband én kan hij een verbeterd contract tekenen. Afgelopen zondag tegen KAA Gent (3-2 verlies) maakte de Algerijn het eerste doelpunt van het seizoen.

'KVK beseft dat het met Kadri goud in handen heeft en het veel meer kan krijgen als hij nog een seizoen de pannen van het dak speelt in de Jupiler Pro League', schrijft HLN. Ook Club Brugge én het Royal Antwerp FC van Mark van Bommel en Marc Overmars zouden interesse hebben.

Kortrijk plukte Kadri twee jaar geleden weg bij Paradou AC uit Algerije. Vorig seizoen kwam de offensief ingestelde middenvelder door een knieblessure niet verder dan zestien optredens in de Jupiler Pro League (vier goals, één assist).

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!