Teleurstelling in Friesland: 'Hoopte dat we selectie eerder op orde zouden hebben'

Teleurstelling in Friesland: 'Hoopte dat we selectie eerder op orde zouden hebben'

03-08-2023 13:48
47

Kees van Wonderen is enigszins teleurgesteld over het huidige verloop van de transferperiode bij sc Heerenveen. De coach van de Friezen had eigenlijk gehoopt op meer versterkingen.

Met Denzel Hall en Charlie Webster trok Heerenveen tot dusver nog maar twee spelers aan deze zomer, terwijl spelers als Sydney van Hooijdonk, Antoine Colassin en Jeffrey Bruma vertrokken. "Ik heb mixed feelings", zegt Van Wonderen voor de camera van ESPN over de transferzaken in Friesland. "In het huidige voetbal heb je altijd te maken met financiële mogelijkheden om je te versterken. Bij ons is er best wel wat gebeurd, dus daar moeten ook weer spelers voor terugkomen."

"Het liefst heb je dat dat eerder geregeld is en je kan toewerken naar vastigheden. We hebben een groot aantal jongens van de basis dat nog aanwezig is, maar ik had graag gezien dat we onze selectie iets eerder op orde hadden", besluit een eerlijke Van Wonderen, die binnenkort een derde versterking kan verwelkomen: spits Ion Nicolaescu is hard op weg naar het Abe Lenstra Stadion.