Vermoedelijke opstelling PSV: Johan Cruijff Schaal nul reden tot wisselen bij Bosz

Vermoedelijke opstelling PSV: Johan Cruijff Schaal nul reden tot wisselen bij Bosz

08-08-2023 08:21 Laatste update: 09:17
116

Na de winst van de Johan Cruijff Schaal begint PSV dinsdag ook aan het eerste Europese avontuur van komend seizoen. In de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad ziet trainer Peter Bosz geen reden om te wisselen na de overwinning op Feyenoord.

Vorig seizoen liepen de Eindhovenaren de Champions League mis door van het Schotse Rangers FC te verliezen in de voorrondes. Die fout wil PSV dit jaar niet meer maken. Het Oostenrijkse Sturm Graz is dit keer de tegenstander in het eigen Philips Stadion. Voor trainer Bosz is het de eerste Europese wedstrijd in dienst van de Eindhovenaren. Eerder sleepte hij in dienst van Ajax zijn ploeg naar de Europa League-finale. 

Wedden

Meer odds

Qua opstelling gaat Bosz voor dezelfde namen als begonnen tegen PSV. Dat betekent dus dat Shurandy Sambo op de bank begint en Jordan Teze start als rechtsback. In de voorbereiding koos Bosz vaker voor eerstgenoemde vleugelverdediger. Op het middenveld is er nog altijd plek voor Ibrahim Sangaré, ondanks geruchten rond een mogelijk vertrek. De achttienjarige Isaac Babadi start ook weer in de basis Doelpuntenmaker Noa Lang begint in de aanval naast Luuk de Jong en Johan Bakayoko.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lang.