Twente-target cryptisch over toekomst bij Man United: 'Elk scenario is goed'

Twente-target cryptisch over toekomst bij Man United: 'Elk scenario is goed'

08-08-2023 08:49
12

Het is een publiek geheim dat FC Twente Facundo Pellistri graag wil huren van Manchester United, maar of dat ook daadwerkelijk mogelijk is, is een tweede. In gesprek met Manchester Evening News spreekt de Uruguayaan zich uit over zijn toekomst.

"We zullen het zien", blijft Pellistri nog kritisch na de vraag of hij komend seizoen nog voor Manchester United speelt. De ploeg van trainer Erik ten Hag heeft te maken met wat blessuregevallen, waardoor Pellistri ook wel eens wat speeltijd zou kunnen krijgen. "Als ik verhuurd word, is dat omdat ik hoop speelminuten te krijgen en sterker terug te keren. En als ik blijf kan ik spelen en bijdragen aan het team, we zien wel wat er gebeurt in de komende weken, maar nu geniet ik van het moment."

Pellistri geeft ook aan, dat hij in ieder geval altijd in gesprek blijft met Ten Hag. Dat doet de Nederlander niet alleen bij de Uruguayaan, maar bij elke speler. "Elk scenario is goed. Ten Hag spreekt voortdurend met elke speler. We zullen samen beslissen wat voor mij de beste optie is." Qua aanvallers zit Ten Hag met de blessure van Anthony Martial en nieuwe aanwinst Rasmus Højlund.