'Bijzondere ommekeer: 'toegewijde' Mbappé blijft en overweegt verlenging'

'Bijzondere ommekeer: 'toegewijde' Mbappé blijft en overweegt verlenging'

13-08-2023 14:27
52

Dat Kylian Mbappé in genade is aangenomen door Paris Saint-Germain, is niet zonder reden. De 24-jarige ster zou verteld hebben dat hij er tóch voor open staat om zijn aflopende contract te verlengen in het Parc des Princes.

Dat meldt onder meer de bekende Franse sportjournalist Santi Aouna, die werkzaam is voor Foot Mercato. Mbappé keerde zondag terug bij de A-selectie van PSG. Nasser Al-Khelaïfi, president van de Parijzenaren, gaf tegenover de PSG-selectie een korte toespraak. "Kylian is toegewijd aan PSG. Kylian is terug", wordt hij geciteerd door L'Équipe.

Het is volgens Al-Khelaïfi honderd procent zeker dat Mbappé komend seizoen bij PSG blijft. Naar verluidt heeft de Fransman verzekerd dat hij niet transfervrij de deur uitloopt. Dat zou betekenen dat de gesprekken over een contractverlenging toch worden opgestart. Volgens diverse Franse media is dat inderdaad het geval. Mbappé ligt nog tot de zomer van 2024 vast in Parijs. Hij heeft een optie voor nog een extra jaar in zijn contract, die hij vooralsnog niet wilde lichten.