'Bologna laat PSV wachten op komst Schouten: Italiaanse handtekening mist nog'

'Bologna laat PSV wachten op komst Schouten: Italiaanse handtekening mist nog'

15-08-2023 15:35 Laatste update: 17:38
59

PSV zal nog even moeten wachten voordat de club Jerdy Schouten definitief kan verwelkomen. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International is alles al in gereedheid gebracht, alleen is het nog wachten op de handtekening van Bologna. Tot die tijd kan Schouten nog niet trainen en spelen voor PSV.

De deal tussen Schouten, Bologna en PSV is dus nog niet definitief, aangezien de Italiaanse ploeg nog niet alle papieren heeft getekend. De middenvelder en de Eindhovenaren hopen dat de krabbel vanuit Italië zo snel mogelijk zal komen. Wanneer die is gezet, dan zal Schouten een contract tot medio 2028 gaan tekenen bij PSV. Bologna houdt minimaal twaalf miljoen euro over aan de transfer van Schouten, maar dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot vijftien miljoen.

PSV-directeur Marcel Brands gaf eerder aan dat juist Schouten en zijn zaakwaarnemer nog een aantal stukken moesten tekenen, maar de mogelijkheid bestaat dat Bologna die papieren ook nog moet tekenen. PSV wil Schouten in ieder geval zo snel mogelijk mee laten trainen en wedstrijden laten spelen met de ploeg. Het blijft echter wachten op uitsluitsel uit Italië.