PSV heeft verboden woord, aldus Bosz: 'Ik wil er gewoon niks over horen'

PSV heeft verboden woord, aldus Bosz: 'Ik wil er gewoon niks over horen'

19-08-2023 08:29
74

Niemand in Eindhoven en omstreken moet het in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Vitesse hebben over Rangers FC. Dat stelt Peter Bosz. De trainer onderkent het belang van het Champions League-tweeluik, maar 'zegt er niets over'.

Eerst gaat PSV op bezoek in Arnhem, dan gaat het vizier op de eerste ontmoeting met Rangers in de play-offs van de Champions League. En geen minuut eerder. "Er zit geen taboe op het woord 'Rangers', maar ik wil er gewoon niks over horen", laat Bosz optekenen door het Eindhovens Dagblad.

"Ik zeg er niets over. Ook bij mijn vorige clubs is dat altijd de werkwijze geweest die ik heb gehad. Geen afleiding", gaat de PSV-trainer verder. Hij heeft daar wel een verklaring voor. "Als trainer en spelersgroep heb je gewoon veel aandacht voor de eerstvolgende wedstrijd nodig."

PSV gaat dinsdagavond eerst op bezoek bij Rangers, acht dagen later volgt de return in Eindhoven. Het Eredivisie-duel met Go Ahead Eagles is verplaatst van 26 augustus naar woensdag 27 september. Bosz en zijn ploeg hebben daardoor meer rust tussen dé wedstrijden van het jaar, waarin 35 tot 40 miljoen euro te verdienen valt.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!