'Feyenoord concretiseert interesse en ziet eerste bod in prullenbak belanden'

'Feyenoord concretiseert interesse en ziet eerste bod in prullenbak belanden'

20-08-2023 11:02
65

Feyenoord zou de interesse in Esequiel Barco hebben geconcretiseerd. Het openingsbod van de Rotterdammers op de Argentijnse aanvaller van River Plate bleek tevergeefs, aldus TyC Sports.

Dit weekend meldde 1908 dat Barco is aangeboden bij Feyenoord, dat op zoek is naar versterking voor de vleugels en de 10-positie. Volgens het Argentijnse medium TyC Sports zou dat tot een formeel bod uit Rotterdam hebben geleid. River Plate was echter niet overtuigd en veegde het voorstel van tafel, klinkt het.

Tekst gaat verder onder tweet

Barco is een 24-jarige aanvaller, die op verschillende posities uit de voeten kan. Hij wordt momenteel door Atlanta United uitgeleend aan River Plate, dat in januari 2024 een verplichte optie tot koop van ruim zes miljoen euro heeft. Muy Manero heeft een mandaat om Barco naar een andere club te brengen en het zaakwaarnemersbureau was deze zomer betrokken bij de Feyenoord-transfers van Ramiz Zerrouki, Givairo Read en Ayase Ueda.

Bovenaan de Feyenoord-lijst staat nog steeds Luka Ivanusec. Zijn komst is een stap dichterbij gekomen door de uitschakeling van Dinamo Zagreb in de derde voorronde van de Champions League. Barco geldt als een alternatief voor Ivanusec. De Argentijn speelde dit kalenderjaar 35 wedstrijden en was daarin goed voor acht goals en vier assists.