'West Ham zet door: gesprekken met Ajax lopen, Kudus onderdeel van 'dubbele deal''

'West Ham zet door: gesprekken met Ajax lopen, Kudus onderdeel van 'dubbele deal''

23-08-2023 13:27 Laatste update: 24-08-2023 17:16
100

Mohammed Kudus blijft een transferdoelwit voor West Ham United. Ajax wees de eerste twee aanbiedingen van The Hammers af, maar de Engelsen geven niet op.

Sterker nog: West Ham ziet Kudus als onderdeel van een 'dubbele deal', meldt The Telegraph woensdag. De Conference League-winnaar hoopt zich in de slotweek van de transferperiode ook te versterken met Sevilla-spits Youssef En-Nesyri. De Marokkaan moet samen met Kudus naar Londen komen, voordat West Ham is uitgewinkeld.

Wedden

Meer odds

Het medium schrijft dat Ajax en West Ham nog volop in onderhandeling zijn over een transfer van Kudus. Eerder deze week werd duidelijk dat een bod ter waarde van omgerekend 42 miljoen euro was afgewezen door de Amsterdammers. Naar verluidt heeft Ajax de vraagprijs vastgesteld op vijftig miljoen euro. De komende dagen moet duidelijk worden of West Ham daaraan wil voldoen.

Zo zet Kudus, die zich momenteel met Ajax richt op de wedstrijd tegen Ludogorets in de play-offs van de Europa League, zijn carrière mogelijk toch voort in de Premier League. Eerder deze zomer stevende hij af op een akkoord met Brighton. De Ghanees kwam er persoonlijk niet uit met The Seagulls, waardoor de deal afketste.