PSV werkt geheim oefenduel af met AS Monaco: Pepi maakt indruk met hattrick

PSV werkt geheim oefenduel af met AS Monaco: Pepi maakt indruk met hattrick

23-08-2023 20:57
88

PSV heeft woensdagavond in het geheim een oefenduel met AS Monaco afgewerkt op De Herdgang. De Eindhovenaren traden aan met een groot aantal reserves en spelers die als invallers werden gebruikt tijdens het treffen met Rangers FC van dinsdagavond (2-2). Ondanks dat won de ploeg van trainer Peter Bosz wel met overtuigende cijfers: 4-1.

De basiself van PSV kreeg woensdag vrij, maar spelers als Jerdy Schouten, Isaac Babadi, Guus Til, Joël Drommel en Anwar El Ghazi kwamen tegen Monaco wel gewoon volledig aan de bak. Eerstgenoemde speelde net als tegen Vitesse afgelopen zaterdag opnieuw als centrale verdediger, meldt het Eindhovens Dagblad. Drommel is in ieder geval tot na de return tegen Rangers speler van PSV, omdat de Eindhovenaren geen nieuwkomers kunnen inschrijven voor de voorrondes. 

Wedden

Meer odds

Ook Ricardo Pepi had een basisplaats. De Amerikaanse spits pakte zijn kans. 'Bij PSV maakte Ricardo Pepi een prima indruk door drie honderd procent kansen zonder enige probleem binnen te werken en langs de keeper te schieten', aldus het ED. De andere Eindhovense treffer kwam van Babadi, die vanaf links op fraaie wijze het net vond. De treffer aan Franse zijde werd gemaakt door Coupdur.