Van Basten geeft PSV transferadvies: 'Lijkt alsof hij stijf staat van de zenuwen'

Van Basten geeft PSV transferadvies: 'Lijkt alsof hij stijf staat van de zenuwen'

25-08-2023 19:35
48

Marco van Basten heeft het idee dat André Ramalho 'stijf staat van de zenuwen' bij PSV. De winnaar van de Ballon d'Or denkt dat ook dat de Eindhovenaren er goed aan doen om een nieuwe centrale verdediger te halen, terwijl Ruud Gullit Jarrad Branthwaite graag terug ziet komen naar PSV.

In de studio van Ziggo Sport komt PSV aan bod. Van Basten en Gullit blikken allebei terug op de heenwedstrijd van de Eindhovenaren tegen Rangers FC, terwijl er ook vooruitgeblikt wordt op de return in het Philips Stadion. "Hij komt wel erg onzeker over, hoor", begint Van Basten over Ramalho, die geen goede indruk maakte op Ibrox. "Op het einde krijgt hij kramp en heeft hij last. Het lijkt wel alsof hij stijf staat van de zenuwen, die jongen."

"Een goede centrale verdediger zou nu heel erg bruikbaar zijn, samen met Boscagli", concludeert Van Basten. Deze week kwam naar buiten dat Branthwaite weer in beeld is. "Een goede speler, vind ik dat", zegt Gullit. "Ze hebben daar wel wat nodig. Schouten was een noodoplossing en heeft daar nog nooit gevoetbald, ondanks dat hij het wel goed deed."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: