Ivanusec dolblij met transfer naar Feyenoord: 'Heeft even geduurd, maar ik ben er'

Ivanusec dolblij met transfer naar Feyenoord: 'Heeft even geduurd, maar ik ben er'

25-08-2023 22:35 Laatste update: 23:56
135

Luka Ivanusec mag zich sinds vrijdag officieel Feyenoorder noemen en is blij dat de transfersoap erop zit. De Kroaat kan niet wachten om bij de huidige landskampioen aan de slag te gaan. 

Ivanusec reageert op de clubsite van Feyenoord op zijn overstap naar de Rotterdamse club. Feyenoord moest lange tijd wachten voordat de deal officieel kon worden beklonken. "Dit is een geweldige stap voor mij. De club en de supporters hebben mij echt het gevoel gegeven dat ze graag wilden dat ik kwam."

De Kroaat maakte ook in de afgelopen weken grote indruk bij Dinamo Zagreb. Ivanusec hoopt ook bij Feyenoord een verschil te kunnen maken. "Ik hoop met doelpunten en assists belangrijk te zijn voor de club. Er liggen mooie uitdagingen voor ons waar ik enorm naar heb uitgekeken."

Ivanusec wist zich niet met Dinamo Zagreb voor de Champions League plaatsen, maar gaat met Feyenoord wel gewoon het miljardenbal in. Vanwege de landstitel van vorig seizoen en de Champions League-winst van Manchester City neemt Feyenoord deel aan de loting voor de groepsfase in Pot 1. 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: