Buitenspel: zaakwaarneemster Kudus haalt hard uit naar Fabrizio Romano

Buitenspel: zaakwaarneemster Kudus haalt hard uit naar Fabrizio Romano

28-08-2023 10:58 Laatste update: 11:37
174

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Zaakwaarneemster Kudus sneert publiekelijk naar Fabrizio Romano
Jennifer Mendelewitsch, de zaakwaarneemster van Mohammed Kudus, heeft op Twitter (of X) uitgehaald naar Fabrizio Romano. Op dat platform postte de transfergoeroe een foto van Kudus in een privéjet, samen met West Ham United-directeur Tim Steidten en Mendelewitsch. Romano noemde echter alleen de namen van Kudus en Steidten in zijn bericht en dat heeft kwaad bloed gezet bij de zaakwaarneemster van de oud-Ajacied.

'Grappig om alle mannen op de foto te benoemen (een foto die je niet eens zelf hebt gemaakt, maar waar je wel je naam op hebt gezet)', reageert Mendelewitsch. 'Standaard seksisme: here we go!', refereert de agente aan de vaste transferslogan van Romano.

Afgelopen weekend ruilde Kudus Ajax definitief in voor West Ham. De Ghanees voerde eerder ook gesprekken met Brighton & Hove Albion, maar die transfer ketste af. Naar verluidt speelde Mendelewitsch daar een rol in. De zaakwaarneemster staat bekend om haar kiezelharde onderhandelingstechnieken.