'Vuurwerk verwacht in strijd om Bakayoko: volgende Premier League-club meldt zich'

'Vuurwerk verwacht in strijd om Bakayoko: volgende Premier League-club meldt zich'

28-08-2023 20:33 Laatste update: 20:42
159

Ook Brentford wil zich gaan mengen in de strijd om Johan Bakayoko. De Belgische aanvaller geniet interesse van een hoop internationale clubs, waaronder Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur en Burnley.

Volgens Fabrizio Romano is de Belg bij de club van manager Vincent Kompany zelfs prioriteit nummer één. Brentford is dus ook geïnteresseerd in Bakayoko. ‘The Bees’ hebben Bradley Barcola van Olympique Lyon als alternatief voor de aanvaller van PSV gespot. In hoeverre Brentford zich al bij PSV heeft gemeld is onbekend. Burnley zou al wel een miljoenenbod hebben gedaan, maar daar gingen de Eindhovenaren niet mee akkoord.

Het belooft nog een hete strijd te worden in de laatste week van de transferwindow, als het gaat om de toekomst van Bakayoko. Naast de clubs uit Engeland, zou ook PSG nog inzetten op de komst van de aanvaller. Eerder zou ook een deal met Napoli op tafel hebben gelegen, waarbij Hirving Lozano de omgekeerde weg zou bewandelen. PSV hoopt de Mexicaan nog steeds binnen te halen als vervanger bij een vertrek van Bakayoko, maar Napoli koos voor Jesper Lindstrom van Eintracht Frankfurt.