'Dramatische start van Utrecht heeft mogelijk gevolgen: club houdt crisisberaad'

'Dramatische start van Utrecht heeft mogelijk gevolgen: club houdt crisisberaad'

29-08-2023 07:22 Laatste update: 09:48
74

FC Utrecht heeft crisisberaad gehouden over de positie van trainer Michael Silberbauer. Dat meldt De Telegraaf dinsdagochtend. De coach begon het seizoen met drie verliespartijen en nul doelpunten, waardoor de clubleiding heeft gekeken naar het aanblijven van de Deense trainer.

Bij Utrecht zou het op trainersgebied flink rommelen sinds het vertrek van Erik ten Hag. Na zijn transfer in 2018 versleet de club zeven trainers en ook de positie van de huidige coach is zeer instabiel. De clubleiding van Utrecht heeft een crisisberaad gehouden na de slechte seizoensstart en daarom is de vraag of Silberbauer aanstaande zondag tegen Feyenoord nog coach van FC Utrecht is.

Utrecht is pas de vierde ploeg deze eeuw, die in de eerste drie Eredivisie-duels niet wist te scoren en geen punt wist te halen. Silberbauer zou nog wel erg goed in de groep liggen bij Utrecht. 'Van een verstoorde relatie tussen trainer en spelers is geen sprake. Silberbauer geniet respect in de spelersgroep als een oprechte en betrokken trainer, die inhoudelijk kundig is', aldus De Telegraaf.