Napoli rondt transfer van waarschijnlijke opvolger van Lozano af

Napoli rondt transfer van waarschijnlijke opvolger van Lozano af

29-08-2023 18:59 Laatste update: 21:22
17

Napoli heeft Jesper Lindstrøm officieel gepresenteerd. Door de komst van de 23-jarige buitenspeler is de kans dat Hirving Lozano vertrekt uit Napels en terugkeert bij PSV erg  groot.

Lindstrøm kan uit de voeten op verschillende posities, alleen fungeert hij het liefst als rechtsbuiten. De Deen wordt gezien als opvolger van Lozano. De komst van de Mexicaan in Eindhoven lijkt slechts een kwestie van tijd. 

Naar verluidt nam Napoli Lindstrøm voor ongeveer 25 miljoen euro over van Eintracht Frankfurt. In eerste instantie wordt hij gehuurd van de Bundesliga-club, alleen zit er een verplichte optie tot koop bij. De aanvaller tekende in Italië een contract tot medio 2028. 

Lindstrøm is de tweede aanwinst van Napoli deze transferperiode voor wie meer dan twintig miljoen euro is betaald. Eerder kwam Giacomo Raspadori over van Sussuolo. Napoli maakte maar liefst 26 miljoen euro over naar I Neroverdi.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!