Janssen heeft verzoek voor Bosz bij PSV: 'Dat moet heel snel gaan gebeuren'

Janssen heeft verzoek voor Bosz bij PSV: 'Dat moet heel snel gaan gebeuren'

30-08-2023 23:55 Laatste update: 31-08-2023 01:44
65

Theo Janssen vindt dat Jerdy Schouten een toevoeging is voor PSV. De analist zag dat de middenvelder als centrale verdediger goed voor de dag kwam tegen Rangers, maar denkt wel dat de Oranje-international 'heel snel' een linie naar voren moet.

PSV won woensdagavond met maar liefst 5-1 van Rangers, waardoor Champions League-kwalificatie een feit is. Tegen de Schotten speelde Schouten als centrale verdediger, in plaats van André Ramalho. Het optreden van de PSV-aanwinst kon Janssen wel bekoren. "Het ziet er allemaal zo makkelijk uit bij hem. Hij doet niet veel domme dingen en speelt de bal altijd naar de juiste kleur", zegt de oud-middenvelder bij RTL.

"Ik denk dat hij wel een toevoeging is voor dit PSV, hoor", vervolgt een overtuigde Janssen. Hij hoopt echter wel dat Schouten uiteindelijk wordt doorgeschoven naar het middenveld in Eindhoven. "Dat moet heel snel gaan gebeuren, niet op termijn. Een middenveld met Schouten, Veerman en een nummer tien zou prima werken, denk ik."

Donderdagavond weet PSV waar het aan toe is in de groepsfase van de Champions League. De Eindhovenaren gaan om 18.00 uur samen met Feyenoord de koker in voor de loting.