'RKC-doelman Vaessen in de startblokken bij PSV door mogelijke Drommel-transfer'

'RKC-doelman Vaessen in de startblokken bij PSV door mogelijke uitgaande transfer'

31 augustus om 12:39

Als Joël Drommel in het slot van de transferwindow nog vertrekt bij PSV, staat Etienne Vaessen 'in de startblokken' om naar Eindhoven te komen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Drommel had anders gehoopt, maar bij PSV gaat hij dit seizoen weer tweede viool spelen achter Walter Benítez. Daardoor lijkt een transfer niet uitgesloten en heeft PSV zijn eventuele opvolger al klaar staan. Als Drommel gaat, staat Vaessen 'in de startblokken' om over te komen van RKC Waalwijk.

Eerder deze zomer werd al duidelijk dat Vaessen op de radar staat in Eindhoven. PSV zal Drommel echter niet zomaar laten gaan: alleen bij een goed bod of 'een uitstekend huurplan' is een transfer bespreekbaar voor de nummer twee van het vorige Eredivisie-seizoen. PSV wil het liefst over drie ervaren doelmannen beschikken. Met Benítez, Drommel en Boy Waterman is dat op dit moment het geval.

Vaessen hoopt op zijn beurt een mooie transfer te maken, maar dat is er nog niet van gekomen. Na een sterk seizoen bij RKC toonde Vitesse ook interesse, maar van een transfer kwam het niet.