Volgende ontwikkeling in Eindhoven: 'Bakayoko gaat snel verlengen bij PSV'

Volgende ontwikkeling in Eindhoven: 'Bakayoko gaat snel verlengen bij PSV'

01-09-2023 09:35 Laatste update: 11:45
90

Het is de bedoeling dat het contract van Johan Bakayoko snel wordt verlengd en opgewaardeerd. Dat meldt Voetbal International vrijdagochtend. De aanvaller bevestigde zelf via zijn social media-kanalen dat hij in Eindhoven blijft. 

Veel clubs waren in de race voor Bakayoko. Brentford kwam donderdag zelfs naar buiten met een bod van veertig miljoen euro. Toch blijft de Belg liever speler van PSV, waarmee hij dit seizoen de Champions League in gaat.

Wel kan Bakayokjo fikse concurrentie verwachten van Hirving Lozano. De vleugelaanvaller is hard op weg naar Eindhoven en wordt naar verluidt vrijdag medisch gekeurd. Ibrahim Sangaré blijft eveneens speler van PSV. Even leek het erop dat hij zou vertrekken, alleen bestaat de kans dat hij mag blijven vanwege de financiële meevaller van de Champions League. PSV plaatste zich voor het miljardenbal door Rangers uit te schakelen. 

"Natuurlijk blijf ik speler van PSV"
Bakayoko plaatste zelf een video op Twitter waarin hij een aantal weken geleden aangaf in Eindhoven te blijven. "Natuurlijk blijf ik speler van PSV", zei hij.