Feyenoord terug van weggeweest: pak 100x je inleg bij zege op Utrecht!

Feyenoord terug van weggeweest: pak 100x je inleg bij zege op Utrecht!

03-09-2023 09:00 Laatste update: 04:00

ADVERTORIAL - Feyenoord had het lastig in de eerste twee wedstrijden van het nieuwe Eredivisie-seizoen, maar de Rotterdamse voetbalmachine draaide in speelronde drie als vanouds met een 6-1 zege op promovendus Almere City. De volgende tegenstander is FC Utrecht en daar heeft bookmaker JACKS.NL een speciale actie voor: pak 100x je inleg bij een zege van Feyenoord!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in dit artikel en registreer je voor een nieuw account. Na de verificatie doe je een storting: bij een storting vanaf €20 ontvang je de x50 boost, bij een storting vanaf €100 ontvang je de x100 boost. 

Ga vervolgens naar de wedstrijd 'FC Utrecht - Feyenoord'. Zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord', zoals in onderstaande afbeelding te zien is. Let op: het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de boost niet. Vink de boost aan en deze verschijnt rechtsonderin in je betslip.

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud. De maximale inleg van de bet bedraagt €1, waarmee je tot €100 kan pakken! Zet Feyenoord de goede vorm van de laatste speelronde voort? Dan pak je tot 100 euro! Lopen de Rotterdammers puntenverlies op in Utrecht? Dan verlies je maximaal één euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.