United heeft beet: Ten Hag verwelkomt volgende aanwinst op Deadline Day

United heeft beet: Ten Hag verwelkomt volgende aanwinst op Deadline Day

01-09-2023 17:14
4

Manchester United heeft de komst van Sergio Reguilón bevestigd. De 26-jarige Spanjaard komt op huurbasis over van Tottenham Hotspur.

Door de blessures van Luke Shaw en Tyrell Malacia was manager Erik ten Hag op zoek naar een nieuwe linksback. Nicolás Tagliafico (Olympique Lyon), Marc Cucurella (Chelsea) en Reguilón waren in beeld en laatstgenoemde komt voor één seizoen naar Old Trafford. 

John Murtough, directeur voetbalzaken bij United, is dolblij met de komst van Reguilón. "Toen duidelijk werd dat we een linksback nodig hadden, hebben we een lijst met targets opgesteld en al snel kwamen we bij Sergio uit. Hij beschikt over alle kwaliteiten die nodig zijn voor ons om onze doelstellingen te behalen", zegt hij op de clubsite.

Reguilón speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Atlético Madrid. Tot dusver kwam hij in 67 officiële wedstrijden in actie voor Spurs. Voor United is Reguilón de tweede aanwinst op Deadline Day. Eerder werd doelman Altay Bayindir gepresenteerd. Waarschijnlijk wordt Sofyan Amrabat de derde en laatste versterking.