'Liverpool verbaasd door uitspraken Koeman: club zoekt contact met KNVB'

'Liverpool verbaasd door uitspraken Koeman: club zoekt contact met KNVB'

08-09-2023 10:53
156

Liverpool was niet echt blij met de uitspraken van bondscoach Ronald Koeman over het terugtrekken van Ryan Gravenberch. De middenvelder wilde zich na zijn transfer naar de Engelse club focussen op zijn nieuwe omgeving en besloot zich af te melden voor Oranje. Koeman sprak zich heel duidelijk uit tegen die keuze.

Volgens de Engelse krant The Daily Mail heeft Liverpool contact gezocht met de KNVB over de situatie van Gravenberch. De clubleiding van The Reds begrijpt niet waarom Koeman zo uitgesproken teleurgesteld was over de keuze van de middenvelder. Gravenberch sprak zelf alleen met Jong Oranje-coach Michael Reiziger over zijn beslissing, maar ook die bondscoach was duidelijk uitgesproken tegen de keuze van Gravenberch.

Wedden

Meer odds

Liverpool wilde dan ook discussiëren waarom de twee trainers zo tegen de beslissing van Gravenberch waren. Eerder gaf Koeman ook al aan dat hij Jeremie Frimpong als een 'soort straf' niet had opgeroepen voor de huidige interlandperiode. De verdediger van Bayer Leverkusen bedankte vorige keer voor Jong Oranje. Of Gravenberch hetzelfde lot wacht, wilde Koeman nog niets over kwijt.