Van Basten zag Feyenoord schitteren: 'Compleet onterecht dat ze verloren'

Van Basten zag Feyenoord schitteren: 'Compleet onterecht dat ze verloren'

10-10-2023 16:30 Laatste update: 16:51
72

Ruud Gullit en Marco van Basten waren erg onder de indruk van Feyenoord in de laatste Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. Dat vertelt het duo in Rondo van Ziggo Sport. De Rotterdammers verloren de wedstrijd, maar kregen over het algemeen lof over hun prestatie, ook van de analisten.

"Compleet onterecht dat Feyenoord daar verloor", vertelt Van Basten over de wedstrijd tegen Atlético Madrid. "Echt een beetje lullig was dat. Ik vond Feyenoord tegen Atlético ook beter dan tegen Celtic hoor." Youri Mulder is het volledig met zijn tafelgenoot eens. "Ze tikten Atlético echt van de mat. Ze waren veel beter. Feyenoord kreeg ook een staande ovatie van mij, vond ze heel goed spelen."

Gullit zag ook dat Atlético heel anders speelde. "Die ploeg speelde zo afwachtend. Het leek wel alsof ze heel veel ontzag hadden voor Feyenoord. Daar speelden ze ook naar. Maar toen Atlético achterkwam, ging het wel ietsjes sneller ineens bij hen. Dat is wat zij heel goed kunnen. Dat is ook een stukje ervaring wat Atlético heeft natuurlijk." De Spaanse thuisploeg won uiteindelijk met 3-2 van Feyenoord.