'Feyenoord wil met nieuw contract voor steunpilaar signaal afgeven'

'Feyenoord wil met nieuw contract voor steunpilaar signaal afgeven'

11-10-2023 09:43
99

Feyenoord onderneemt een poging om het contract van Justin Bijlow te verlengen. Dat meldt 1908.nl. De 25-jarige doelman ligt momenteel nog tot medio 2025 vast in De Kuip.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde medium is Feyenoord 'vastberaden om Bijlow langer aan zich te binden en hem een cruciale rol te laten spelen in de toekomstige successen'. De onderhandelingen waren stopgezet vanwege de polsblessure van de achtvoudig international, maar nu zijn beide partijen weer in gesprek.

De landskampioen ziet een belangrijke schakel in Bijlow en het is de verwachting dat hij een nieuwe verbintenis zal gaan signeren. De Rotterdammers hopen daarmee ook een signaal af te geven naar de buitenwereld wat betreft de sportieve ambities.

De sluitpost staat sinds halverwege augustus aan de kant, maar hij sluit vermoedelijk na de interlandbreak weer volledig aan bij de selectie van trainer Arne Slot. De voorbije maanden werd hij vervangen door Timon Wellenreuther. Tot dusver stond Bijlow in 121 wedstrijden van Feyenoord onder de lat.