'Nieuw' Oranje treft gehavende defensie van Frankrijk: 50x je inzet voor één goal!

'Nieuw' Oranje treft gehavende defensie van Frankrijk: 50x je inzet voor één goal!

13-10-2023 18:00 Laatste update: 18:01

ADVERTORIAL – Vrijdagavond speelt het Nederlands elftal het duel in de EK-kwalificatiereeks tegen Frankrijk. Ondanks de blessuregolf zal Oranje erop gebrand zijn om de eerdere afstraffing in Parijs enigszins te doen vergeten. Bookmaker Unibet pakt uit met een speciale actie voor nieuwe spelers: ontvang 50x je inleg bij één goal van Oranje!

'Nieuw' Oranje mét revanchegevoelens tegen gehavende Franse defensie

In maart van ditzelfde jaar begon Koeman met het uitduel in Frankrijk aan zijn tweede ambtstermijn bij het Nederlands elftal. Dat verliep niet helemaal zoals gepland: het werd 4-0 in het Parc des Princes, waar een door griep geveld Oranje niet goed voor de dag kwam. Dat er vrijdagavond toch revanchegevoelens zullen spelen is dan ook goed denkbaar.

Gezien de blessures zit het voor Oranje ook nu niet mee, maar de gelijkenissen met vijf jaar eerder zijn er. Toen was Oranje onder Koeman in opbouw en won het met 2-0 van Frankrijk in De Kuip. Ook nu is de bondscoach bezig met het vormen van een nieuw Oranje: het 3-4-2-1 systeem waar in de afgelopen interlandperiode zoveel succes mee werd geboekt tegen Griekenland en Ierland, zal naar alle waarschijnlijkheid ook worden getest tegen Les Bleus, dat met Jules Koundé, Dayot Upamecano én William Saliba ook drie belangrijke verdedigers mist.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Nederland - Frankrijk en zet in op 'Totaal aantal doelpunten voor Nederland: meer dan 0,5'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

Vink de boost aan die in de betslip verschijnt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook! Weet Oranje minimaal één keer het net te vinden tegen Frankijk? Dan pak je maximaal €50! Houden de Fransen het achterin potdicht? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.