'Door deze hel wordt Steijn een betere trainer, hij maakt naam voor zichzelf'

'Door deze hel wordt Steijn een betere trainer, hij maakt naam voor zichzelf'

12-10-2023 09:28
73

Zaakwaarnemer Rob Jansen denkt dat Maurice Steijn een betere trainer wordt door de malaise waar hij nu mee moet dealen bij Ajax. In de podcast KieftJansenEgmondGijp vertelt de belangenbehartiger dat de coach hierdoor wel naam maakt, maar kraakt hij het handelen van Steijn deze transferzomer.

"Hij is een hele nette, integere en goede gozer", is Jansen lovend over de persoonlijkheid van Steijn. "Een goede man en ook een goede trainer. Hij is nu in een hel terechtgekomen. Maar weet je wat het voordeel is voor hem? Hij gaat zijn naam maken voor de toekomst. Hij leert hier zo veel, dat hij hierna een betere trainer zal zijn dan toen hij begon bij Ajax. Het is begrijpelijk dat dit vreselijk voor hem is elke dag. Dat snap ik volkomen."

Toch vindt Jansen het ook apart dat Steijn zich niet kon bemoeien met de aankopen van Ajax. Onmogelijk voor een trainer, vindt de zaakwaarnemer uit Den Haag. "Dat hij met die spelersaankopen weinig te maken had zou ook kunnen. Maar volgens De Telegraaf waren ze bij het tekenen overeengekomen, dat Steijn zich niet mocht bemoeien met de aankopen. Als daarvoor getekend is, dan moet je als zaakwaarnemer ook afvragen wat je nou aan het doen bent."