Italiaans international woest na beschuldiging gokschandaal: 'Clowns zijn jullie'

Italiaans international woest na beschuldiging gokschandaal: 'Clowns zijn jullie'

20-10-2023 15:15
19

Nicolo Barella is woedend op Fabrizio Corona, zijn bronnen en de Italiaanse krant La Verità. In die krant werd de middenvelder van Internazionale genoemd als betrokkene in het Italiaanse gokschandaal dat veel spelers een schorsing dreigt op te leveren. Barella is onschuldig en wil juridische stappen ondernemen.

Na een hele rits Italiaanse spelers, waarvan Nicolò Fagiolo al een schorsing van zeven maanden heeft gekregen, werd de naam van Barella dus ook genoemd. "Van een krant genaamd de waarheid had ik wel een stukje meer betrouwbaarheid verwacht", vertelt Barella via zijn Instagram-story over krant La Veritá, de Italiaanse benaming voor de waarheid. "Hetgene wat zeker de waarheid is, is dat jullie clowns zijn."

De 26-jarige middenvelder is het zat dat zijn naam wordt genoemd als betrokkene in het gokschandaal. Sandro Tonali en Fagioli gaven al toe een verslaving te hebben, maar Barella heeft hier niets mee te maken. "Ik heb nooit gehouden van gokken, laat staan betting en dan ook nog eens op mijn eigen werk. Het enige waar ik om geef is het verdedigen van mijn dochters en mijn familie tegen dit soort onzin. Daarom onderneem ik vandaag nog juridische stappen."