Opvallend weerzien voor Sergio Ramos met Real Madrid

21-10-2023 20:35
13

Sergio Ramos heeft zijn oude liefde Real Madrid op een gelijkspel gehouden met Sevilla. Voor de Koninklijke was het pas het tweede puntenverlies van het seizoen: 1-1.

Ramos leek al snel een ongelukkige hoofdrol te vertolken. Na vier minuten verdedigde Sevilla slecht uit na een hoekschop en scoorde Federico Valverde via het been van de ervaren Spaanse verdediger. In aanloop naar de goal stond Jude Bellingham echter buitenspel, waardoor de thuisploeg met de schrik vrij kwam.

Ramos liet zich nadrukkelijk gelden tegen Real Madrid en was onder meer betrokken bij een opstootje met Antonio Rüdiger. Ook haalde hij nog een inzet van Luka Modric van de lijn. Aan de andere kant kregen Ivan Rakitic en Djibril Sow gevaarlijk, maar doelpunten bleven uit voor rust.

In de tweede helft was Rakitic dicht bij de 1-0, maar doelman Kepa redde. Rodrygo verzuimde op zijn beurt om toe te slaan voor de Koninklijke. Beide teams bewaarden het beste evenwel voor het laatst. David Alaba zette het Estadio Ramón Sánchez in vuur en vlam met een eigen doelpunt. Een paar minuten later tekende Dani Carvajal voor de gelijkmaker. De rechtsback scoorde met het hoofd.

Daarna ging de voet weer van het gaspedaal. Real staat nu op 25 punten uit tien duels. Het Girona van Daley Blind kan zondag op gelijke hoogte komen. Sevilla staat dertiende.