Maak kans op het officiële shirt van Oranje via WhatsApp Kanalen

Maak kans op het officiële shirt van Oranje via WhatsApp Kanalen

30-11-2023 16:25 Laatste update: 01-12-2023 09:06

Hij is binnen: Oranje heeft zich vorige week geplaatst voor het EK in Duitsland. Alle reden dus voor een feestje. VoetbalPrimeur verloot het officiële shirt van het Nederlands elftal en jíj maakt kans via onze nieuwe dienst WhatsApp Kanalen.

Na de zuinige zege op Ierland (1-0) kan de voorbereiding op het EK écht beginnen. En hoe kan dat beter dan in het shirt dat Oranje droeg in de EK-kwalificatiecyclus, in jouw maat?

Zo maak je kans
Volg VoetbalPrimeur op WhatsApp via deze link. Zorg dat je op 'Volgen' drukt en vul het inschrijfformulier in het kanaal in om je deelname te bevestigen. Alle instructies vind je in ons Kanaal. Zie je het inschrijfformulier niet meteen? Scroll dan even terug. Succes!

Wat is WhatsApp Kanalen?
WhatsApp Kanalen geeft je de mogelijkheid om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van het laatste voetbalnieuws, de interessantste achtergronden en leukste video's. Direct geleverd in je WhatsApp, direct te delen met je vrienden, familie, klasgenoten of collega's.

Ontvang updates van VoetbalPrimeur door het belletje te selecteren, rechtsboven in het kanaal. Daarna verschijnt onderin het scherm 'meldingen ingeschakeld'.