'Contractnieuws: PSV gaat snel met uitblinker om tafel over nieuwe verbintenis'

'Contractnieuws: PSV gaat snel met uitblinker om tafel over nieuwe verbintenis'

12-12-2023 07:26
36

PSV is voornemens het contract van Olivier Boscagli open te breken en te verlengen, meldt Voetbal International. De 26-jarige centrumverdediger ligt nog tot de zomer van 2025 vast in Eindhoven.

De 26-jarige Boscagli speelt sinds 2019 bij PSV en is bezig aan zijn beste seizoen in Eindhoven. Het is een 'kwestie van tijd' tot technisch directeur Earnest Stewart met de Fransman om tafel gaat om te praten over een contractverlenging, klinkt het. De td richt zich nu op de winterse transferperiode en andere zaken die binnen de huidige selectie moeten gebeuren. Het langer behouden van Boscagli is een van die pijlers.

Wedden

Meer odds

Boscagli is in elk geval hongerig om er dit seizoen alles uit te halen. "Ik heb hier al prijzen gewonnen, maar je hebt gelijk, ik mis er één", laat hij optekenen. "Ik wil kampioen worden met PSV. Het team, de supporters en mezelf die titel geven. Bij het vorige kampioenschap (2018, red.) was ik er nog niet. Maar ik zal er met het team alles aan doen om dit seizoen de titel te pakken."

In totaal speelde Boscagli 138 officiële wedstrijden voor PSV. In Eindhoven won hij twee keer de KNVB Beker en legde hij tweemaal beslag op de Johan Cruijff Schaal.