PSV wil record koste wat kost uit de boeken schieten: pak €50 bij zege op AZ!

PSV wil record koste wat kost uit de boeken schieten: pak €50 bij zege op AZ!

17-12-2023 08:00 Laatste update: 16-12-2023 23:32

ADVERTORIAL - PSV zal zichzelf dit seizoen af en toe knijpen: overwintering in de Champions League is een feit en ook in de Eredivisie is de ploeg ongenaakbaar met vijftien overwinningen op rij. De Eindhovenaren staan zondag voor de volgende test in Alkmaar tegen AZ. Pak 50x je inleg bij bookmaker Unibet wanneer PSV duel nummer zestien ook wint!

PSV rent richting record
In het seizoen '87-'88 wisten de Eindhovenaren maar liefst de eerste zeventien wedstrijden foutloos te blijven in de Eredivisie en de ploeg van Peter Bosz is hard op weg dit 35-jarige record uit de boeken te schieten. Het duel met AZ, wedstrijd nummer zestien, kan allesbepalend zijn in het verbeteren van dit record. PSV speelde midweeks gelijk tegen Arsenal en zal er alles aan doen om foutloos te blijven terwijl het Europees wat rustiger is.

Bij bookmaker Unibet pak je 50x je inleg wanneer PSV ook tegen AZ wint! Ga naar de website van Unibet via een van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg dat je dit account verifieert, doe een storting en ga vervolgens naar de wedstrijd AZ - PSV. Selecteer de bet 'Reguliere speeltijd: PSV' en de bet verschijnt op je betslip. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de boost niet. 

De boost is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en de maximale inleg bedraagt €1. Denk jij dat PSV blijft imponeren en ook in Alkmaar zegeviert? Doe mee met de actie van Unibet en pak maximaal €50!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.