Perez haalt vernietigend uit: 'Ik zou hem gelijk wisselen, ik zou zó woest worden'

Perez haalt vernietigend uit: 'Ik zou hem gelijk wisselen, ik zou zó woest worden'

18-12-2023 07:18
7

Kenneth Perez heeft zich tijdens de laatste Eredivisie-speelronde van 2023 groen en geel geërgerd aan Mitchell van Bergen, Taylor Booth en Can Bozdogan. De spelers van FC Twente en FC Utrecht deden iets onvergeeflijks, vindt de ESPN-analist.

FC Twente speelde de hele tweede helft met een man meer tegen Sparta Rotterdam, maar wist niet te winnen. Diep in blessuretijd kreeg Van Bergen de bal, bij een 2-2 stand. Het was de allerlaatste kans voor de Enschedeërs. In plaats van de bal in te brengen, ging Van Bergen voor eigen succes met een kansloos schot, tot grote irritatie van Perez.

Wedden

Meer odds

"Er staan zeven spelers in het strafschopgebied... Hij denkt: weet je wat, ik heb een heerlijk schot..." De bal ging huizenhoog over. "Van Bergen kan alleen maar hard lopen, en verder helemaal niks. Eerlijk, ik zou hem gelijk wisselen, ook al is er nog één minuut te spelen, honderd procent. Ik zou zo woest worden. Echt, het is zó irritant om naar te kijken."

Bij de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen RKC Waalwijk (1-1) zag Perez hetzelfde gebeuren met Bozdogan en Booth. "Dan denk ik: waar is je voetbalverstand? Dat heb je dus niet. Je denkt: deze schiet ik uit de draai wel in de kruising, terwijl je weet dat je kans op een goal veel groter is door hem in te brengen. Dán kan er iets gebeuren."