Nieuws over Gimenez: 'Ik acht dat inmiddels toch wel uitgesloten'

Nieuws over Gimenez: 'Ik acht dat inmiddels toch wel uitgesloten'

27-12-2023 15:05
111

Santiago Gimenez speelt hoogstwaarschijnlijk ook in de tweede seizoenshelft bij Feyenoord. Dat stelt clubwatcher Dennis van Eersel, die de Rotterdamse club volgt voor RTV Rijnmond.

Er is richting januari veel te doen om Gimenez, die in het geruchtencircuit gelinkt wordt aan een stap naar de Europese top. Een wintertransfer ligt echter niet in de lijn der verwachting. "Dat acht ik inmiddels toch wel uitgesloten", zegt Van Eersel bij Rijnmond Sport. "Ik denk dat Feyenoord er niet aan meewerkt en hij is misschien zelf ook wel op het punt gekomen dat hij denkt dat het beter is om te blijven."

Volgens Mario Been moet Gimenez alleen gaan, als het totaalplaatje klopt. "Hij moet een stap maken naar een club, waar hij elke week gaat voetballen", zegt hij. "Ik hoop dat hij nog twee jaar bij Feyenoord blijft. Als je ergens naartoe gaat waar je niet speelt, dan ga je juist twee stappen terug."

In Engelse media wordt Gimenez gelinkt aan Tottenham Hotspur, terwijl hij ook in verband wordt gebracht met Bayern München. In samenwerking met databureau FACTS Consultancy zocht VoetbalPrimeur de beste potentiële bestemmingen voor Gimenez uit. Lees de analyse hier